در طول یک شبانه روز، صدها کشتی از آبراه ها عبور می کنند تا نیازهای مردم در سراسر جهان را برآورده کنند. شرکت های حمل و نقل، دارای قوانین و مقررات خاصی هستند که عدم رعایت آنها عواقب جبران ناپذیری دارد. برای کنترل کشتی ها در حمل و نقل دریایی و بین المللی، این اصول و قوانین از واجبات است. EFS در کشتیرانی یکی از همین قوانین و مقررات بسیار مهم است که در این مقاله از شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس قصد داریم اطلاعات دقیقی را در اختیارتان قرار دهیم. بنابراین، اگر قصد دارید کالایی را با کشتی جابه جا کنید یا سفر دریایی داشته باشید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
آشنایی با EFS در کشتیرانی
EFS در کشتیرانی، مخفف “Environment Fuel Surcharge” به معنای هزینه اضافی برای تعویض سوخت قایق است و شما باید آن را بپردازید. این قانون، در سال 2010 به تصویب سازمان بین المللی کشتیرانی رسید. هدف اصلي از وضع چنين قانوني، جلوگيري از آسيب بيش از حد به محيط زيست با جايگزيني روغن هاي مضرتر براي محيط زيست مناسب است. از مارس 2020، همه شرکت های حمل و نقل باید این مازاد را پرداخت می کردند. در ادامه این مقاله از شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس، در رابطه با EFS در حمل و نقل دریایی، دلایل اجرا، جگونگی کا این سیستم بیشتر صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
امنیت بار الکترونیکی یا EFS در حمل و نقل دریایی
با توجه به اینکه سرقت و قاچاق هر روز و به شیوه های جدید اتفاق می افتاد، برای جلوگیری از بروز اتفاقات ناگوار، سیستم امنیت بار الکترونیکی یا EFS در کشتیرانی راه اندازی شد. استفاده از برنامه امنیت محموله الکترونیکی، برای تمامی خطوط کشتیرانی رایج و ضروری شده است. با اجرای این برنامه، با استفاده از فناوری ردیابی، امکان نظارت بر حرکت کشتی ها در هر زمان وجود خواهد داشت. همچنین با استفاده از نرم افزارهای امنیتی محموله یا EFS برای حمل و نقل، امکان توقیف کشتی ها و محموله های آنها و همچنین شکست سیستم ردیابی خطوط کشتیرانی تا حد زیادی کاهش می یابد.
اگر قصد جابهجایی یک کالای ارزشمند را دارید و این محصول مشتریان زیادی در بازار سیاه دارد، باید از سیستم ایمنسازی الکترونیکی محموله برای کاهش ریسک احتمالی استفاده کنید.
دلایل اجرای برنامه EFS
از دلایل راه اندازی و اجرای EFS در کشتیرانی، افزایش دزدی دریایی از سال 2008 است.. تهدیدهای جدید، همیشه نیازمند اقدامات جدید هستند دزدها، همیشه راه های جدیدی برای سرقت پیدا می کنند. مثلاً با ایجاد مشاغل کاذب، وارد محوطه بار یک کشتی می شوند و از این طریق، محموله های مهمی را تصرف می کنند. تهدید دیگری که محموله را در معرض خطر قرار می دهد، اختلال در سیستم ردیابی کشتی است.
با وجود اینکه نمی توان تجهیزات تولید نویز سیگنال را برای مردم خریداری کرد، بسیاری از سارقان حرفه ای هنوز به این سیستم دسترسی دارند. شرکت هایی که از جاده های خطرناک عبور می کنند، ملزم به استفاده از سیستم های ایمنی مختلف هستند تا اطمینان حاصل کنند که حمل و نقل آنها در طول مسیر به اندازه کافی ایمن است.
استفاده از بیمه و روش های مختلف EFS، برای این شرکت های حمل و نقل به شدت توصیه می شود، زیرا سرقت محموله یا کالاهای با ارزش، می تواند خسارات هنگفتی به شرکت وارد کند. محصولات پرخطری که در بازار سیاه ارزش دارند، بیش از هر کالای دیگری در معرض خطر قرار می گیرند. برای مثال، مواد شیمیایی که برای مصارف دیگر حمل میشوند، میتوانند توسط دزدان دریایی سرقت شوند و در بازار به باندهای تولید و قاچاق مواد مخدر بفروشند. بنابراین استفاده از EFS در حمل و نقل بسیار مهم است.
EFS در کشتیرانی چگونه کار می کند؟
در حمل و نقل دریایی، EFS در کشتیرانی یک فناوری است که برای افزایش امنیت محموله های الکترونیکی استفاده می شود. این فناوری، از طریق سیستم های الکترونیکی و نرم افزارهای پیرشفته کار می کند. استفاده از فناوری EFS، امنیت کالاهای الکترونیکی را در هنگام تحویل بهبود می بخشد و امکان ردیابی و کنترل دقیق کالا را فراهم می کند. در ادامه این مقاله از شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس، نحوه عملکرد EFS در تحویل را با هم بررسی می کنیم:
برچسب گذاری الکترونیکی
برچسب های الکترونیکی روی هر بسته یا کانتینر بار قرار می گیرد. این برچسب ها، حاوی اطلاعات مربوط به محموله مانند شماره بارنامه، مبدا و مقصد، وزن و سایر جزئیات هستند.
ردیابی بار
با استفاده از فناوری EFS، می توان محموله را در طول مسیر حمل و نقل ردیابی کرد. اطلاعات بار با استفاده از برچسب های الکترونیکی جمع آوری شده و به یک سیستم مرکزی ارسال می شود. این موضوع به شرکت های حمل و نقل و مشتریان امکان می دهد مکان و وضعیت محموله را در زمان واقعی به روز کنند.
کنترل دسترسی
دسترسی به محموله را می توان با استفاده از فناوری EFS کنترل کرد. این فناوری امکان تعیین سطح دسترسی افراد مختلف را فراهم می کند. به عنوان مثال، فقط افراد مجاز می توانند اطلاعات محموله را ببینند و تغییر دهند.
امنیت داده ها
EFS از سیستم های رمزگذاری و امنیتی برای محافظت از داده ها در برابر بارگذاری استفاده می کند. این فناوری از حفاظت فیزیکی و امنیت شبکه برای جلوگیری از دسترسی غیرمجاز به اطلاعات استفاده می کند.
هزینه EFS در کشتیرانی
این هزینه در عمل، تفاوت قیمت سوخت با محتوای گوگرد کمتر از 0.5 درصد است. با اجرای قانون EFS در کشتیرانی، گوگرد کمتری از سوختن سوخت داخل کشتی ها وارد هوا می شود و در نتیجه از سلامت محیط زیست محافظت می شود. پرداخت این هزینه، با توجه به سایز کانتینر است و متفاوت می باشد. به عنوان مثال، اگر می خواهید یک کانتینر 20 فوتی از بندرعباس به جزیره کیش بفرستید، باید 130 دلار برای سوخت جایگزین کشتی بپردازید. بنابراین، اگر سایز ظرف شما بزرگ باشد هزینه آن بیشتر می شود.
اینکوترمز در قراردادهای بین خریدار و مشتری استفاده می شود. اگر قرارداد شما بر اساس قوانین CFO اینکوترمز باشد، کارمزد EFS توسط فروشنده پرداخت می شود، اما اگر قرارداد بر اساس FOB باشد، مشتری باید هزینه EFS را بپردازد.
آیا برای کلیه مرسولات استفاده از EFS نیاز است؟
استفاده از EFS در کشتیرانی، مستلزم یک سری شرایط اولیه را به همراه دارد. هنگام عقد قرارداد، به موارد زیر توجه کنید:
- آیا محموله شما در بازار سیاه و بین سارقان محبوب است؟
- ارزش کالا بیش از 100000 دلار است یا خیر؟
- آیا محصول شامل محصولات محبوب و پرطرفدار می باشد؟
- سرقت محموله باعث خسارت به شرکت سازنده یا تولید کننده محصول می شود؟
- صرف نظر از اینکه شرکت های حمل و نقل انتخابی شما از امنیت کافی برخوردار هستند یا خیر
- حمل بار در تعطیلات خطر بیشتری دارد
- واگذاری مسئولیت بارگیری و تخلیه محصولات به اشخاص ثالث خطر سرقت محصول را افزایش می دهد.
- آیا تا به حال سرقت محصول را تجربه کرده اید؟ اگر پاسخ شما مثبت است، باید اشتباهات خود را بررسی و تصحیح کنید.
- از شرکت یا کارکنان شرکت حمل و نقل خود بخواهید که به شما در بارگیری محصولات کمک کنند. برای این کار می توانی از شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس کمک بگیرید.
- با پروتکل های ایمنی آشنا شوید و آنها را به طور کامل دنبال کنید.
اگر در هنگام عقد قرارداد و تصمیم گیری نکاتی را که در بالا ذکر شد در نظر بگیرید، از حمل و نقل متحمل خسارت و سرقت نمی شوید.
جمع بندی
اگر صاحب کسب و کار هستید، علاوه بر بیمه کردن بار، باید اقدامات دیگری از جمله راهاندازی سیستم EFS در کشتیرانی انجام دهید تا بتوانید ایمنی بار خود را به حداکثر برسانید. با پرداخت هزینه مازاد سوخت، اطراف ما تمیز تر بوده و با استفاده از فناوری امنیتی محموله های الکتریکی، محموله های ما از خطر سرقت توسط دزدان دریایی در امان خواهند بود. ما به شما توصیه می کنیم برای راه اندازی سیستم EFS از شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس کمک بگیرید.
شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس، خدمات مختلفی در زمینه حمل بار دریایی، حمل بار ته لنجی، حمل درب به درب کالا، ترخیص کالا و… به شما عزیزان ارائه می دهد. چنانچه قصد راه اندازی EFS در کشتیرانی را دارید با کارشناسان ما در تماس باشید.
سوالات متداول
امنیت بار الکترونیکی یا EFS در کشتیرانی به چه معناست؟
با توجه به اینکه امروزه سقت دریایی روبه افزایش است، برای جلوگیری از بروز اتفاقات ناگوار و سرقت محموله، از سیستم EFS در حمل و نقل دریایی استفاده می کنند. استفاده و راه اندازی این سیستم در تمام خطوط کشتیرانی ضروری و الزامی است.
نحوه عملکرد EFS چگونه است؟
از EFS در حمل و نقل دریایی برای برچسب گذاری الکترونیکی، ردیابی محموله،کنترل و دسترسی به بار و امنیت داده استفاده می شود.
هزینه EFS در کشتیرانی چقدر است؟
به هزینه EFS در واقع تقاوت قسمت سوخت با محتوای گوگر کمت از 0.5 درصد گقته می شود. با راه اندازی این سیستم و اجرای این قانون آسیب کمتری به محیط زیست وارد شده و گوگرد کمتری وارد هوا می شود.
چه محصولاتی به EFS نیاز دارند؟
برای تشخیص این محصولات باید به محبوبیت بار بین سارقان و بازار سیاه، ارزش کالا، محبوبیت و طرفداری کالا توجه داشته باشیم.حمل بار در روزهای تعطیل خطرناک است و واگذاری مسئولیت بارگیری و تخلیه به شخص دیگر، خطر سرقت کالا را افزایش می دهد. بنابراین بهتر است در روز های غیر تعطیل جابه جا شود.