حمل بار زمینی از
ترکیه

اگر سرعت و امنیت بالا برای شما چندان مهم نیست، شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس با ارائه بهترین خدمات حمل بار زمینی (ریلی، جاده ای)، همراه شما خواهد بود. با ما در ادامه این مقاله همراه باشید تا کلیه شرایط، مراحل، هزینه ها و نکاتی که باید در طول فرایند حمل بار زمینی از ترکیه بدانید را توضیح دهیم.

آنچه میخوانید

سایر خدمات ما

مقدمه

به عنوان فردی که قصد ارسال بار از ترکیه به ایران را دارد، کدام یکی از روش های نقل و انتقال بین المللی را برای جا به جایی بار خود انتخاب خواهید کرد؟ با توجه به موقعیت ترکیه، حمل بار زمینی از این کشور به نظر شما می تواند گزینه مناسبی باشد؟ همان طور که می دانید کشور جمهوری اسلامی ایران با کشور ترکیه مرز مشترک دارد، بنابراین حمل بار زمینی از ترکیه با پایین ترین قیمت و کوتاه ترین زمان انجام پذیر است‌. البته نا گفته نماند انتخاب روش مناسب ارسال بار از ترکیه به ایران، به شرایط و اولویت های شما بستگی خواهد داشت، ولی بهترین روشی که ما جهت نقل و انتقال کالا از کشور ترکیه به ایران معرفی خواهیم کرد، روش حمل بار زمینی می باشد.

اگر سرعت و امنیت بالا برای شما چندان مهم نیست، شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس با ارائه بهترین خدمات حمل بار زمینی (ریلی، جاده ای)، همراه شما خواهد بود. با ما در ادامه این مقاله همراه باشید تا کلیه شرایط، مراحل، هزینه ها و نکاتی که باید در طول فرایند حمل بار زمینی از ترکیه بدانید را توضیح دهیم.

مطالب بیشتر :

معرفی حمل و نقل زمینی

از متداول ترین شیوه های ارسال بار از ترکیه به ایران، می توان به حمل بار زمینی از ترکیه اشاره کرد که به سه روش جاده ‌ای، حمل و نقل شهری و ریلی قابل انجام است. در گذشته این روش از حمل و نقل بار و مسافر با استفاده از حیوانات انجام گرفته است؛ ولی با پیشرفت علم و توسعه ابزار های نقلیه، خدمات و مزایای متعددی را برای حمل انواع محصولات در مسیرهای مختلف ارائه خواهد داد. کامیون‌ های یخچالی، کفی، تانکر و دیگر وسایل نقلیه همچون تریلی از جمله وسایلی می باشند که در حمل بار زمینی از ترکیه کاربرد دارند و مرسولات سنگین و سبک را در مسافت های زیاد یا کوتاه نقل و انتقال می دهند.

سیستم حمل بار زمینی مواردی مانند شبکه ‌های جاده‌ ای از بزرگراه‌ ها تا جاده ‌های محلی، شبکه‌ های ریلی، قانون های عابر پیاده و دوچرخه سوار و شبکه‌ های حمل و نقل عمومی و زیرساخت آن ها را مشمول می شود.. در این بین حمل بار زمینی بین المللی برای تجارت، بسیار حائز اهمیت است و از اصلی ترین پل ‌های ارتباطی کشورهای یک منطقه به حساب می آید. امنیت، پایداری و عملکرد درست جهت پیشگیری از خسارت ‌ها در حمل جاده‌ ای از اهمیت فراوانی برخوردار است؛ بنابراین اگر به دنبال ارسال بار از ترکیه به ایران هستید، می‌ توانید از مزایای فوق العاده سرویس حمل بار زمینی از ترکیه شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس بهرمند شوید.

مزایای حمل بار زمینی از ترکیه

با توجه به گسترش سیستم نقل و انتقال بار در کلیه کشورها، حمل بار زمینی همچنان طرفداران فراوانی در از آن خود کرده است و می‌ تواند یکی از بهترین گزینه‌ ها برای ارسال بار از ترکیه به ایران باشد. بنابراین حمل بار زمینی از ترکیه به مانند دیگر روش ‌های هوایی و دریایی دارای مزیت ها و معایبی می باشد که بهتر است قبل از شروع فعالیت آن ها را مورد توجه قرار دارد. موارد زیر بخشی از مزایای حمل بار زمینی از ترکیه به ایران می باشد.

نیاز به سرمایه کمتر

هزینه نهایی استفاده از حمل بار زمینی از ترکیه برای بیشتر افراد کمتر و مقرون به صرفه ‌تر از دیگر روش ‌ها است.

حمل درب به درب

با به کار گیری این روش از ارسال بار از ترکیه به ایران امکان بارگیری بار از درب انبار مبدا و تخلیه مستقیم در درب انبار مقصد وجود دارد و نیازی به پرداخت هزینه‌ های اضافه نیست.

دسترسی بیشتر مناطق به خدمات نقل و انتقال

یکی از مزایای مهم روش حمل بار زمینی از ترکیه، دسترسی به مناطقی می باشد که امکان استفاده از روش های حمل ریلی، هوایی یا دریایی در آن جا وجود ندارد.

انعطاف پذیری بیشتر

بارگیری و تخلیه بار با استفاده از ابزارهای نقلیه سنگین مورد استفاده در حمل بار زمینی از ترکیه نسبت به روش های دیگر انعطاف بیشتری خواهد داشت.

مناسب برای مسافت‌های کوتاه

حمل زمینی برای ارسال بار از ترکیه به ایران به دلیل داشتن مرز مشترک و همسایگی می تواند انتخاب مناسبی باشد و باعث شود هزینه ها کاهش پیدا کند.

سرعت در انتقال

روند تخلیه، جا به‌ جایی و بارگیری بار در این روش از ارسال بار از ترکیه به ایران در مقایسه با حمل و نقل ریلی و دریایی با سرعت بیشتری قابل انجام است.

کاهش هزینه‌ های بسته بندی

روند بسته بندی در روش حمل بار زمینی از ترکیه از پیچیدگی های کمتری برخوردار است؛ به همین دلیل سبب صرفه جویی در هزینه بسته بندی مرسولات می شود.

حمل بار از ترکیه به ایران به صورت هوایی یا زمینی؛ کدام بهتر است؟

شاید این سوال در ذهن خیلی از شما همراهان گرامی به وجود آمده که برای ارسال بار از ترکیه به ایران، کدام یک از شیوه های نقل و انتقال بین المللی کالا می تواند انتخاب مناسبی باشد؟ چرا حمل بار زمینی از ترکیه بهتر است انتخاب شود؟ چند نکته بسیار مهم وجود دارد که با در نظر داشتن آن ها می توان به خوبی برای ارسال مرسولات خود از ترکیه و دیگر کشورهای اروپایی تصمیم گرفت. همان گونه که در بررسی مزایای این نوع از حمل و نقل توضیح دادیم، در حمل بار زمینی از ترکیه نسبت به سایر روش ها به زمانی بیشتر احتیاج است. مثلا، امکان دارد ارسال زمینی باری حدود ده الی پانزده روز طول بکشد، ولی با همین مسافت، حداکثر سه تا چهار روز با روش حمل هوایی به طول انجامد.

خطوط هوایی در مقایسه با حمل بار زمینی، از ایمن ترین و بهترین خطوط برای حمل بار به حساب می آیند و بسته بندی ها طوری می باشد که احتمال آسیب دیدن بار را به پایین ترین حد ممکن می رسانند. در واقع در حمل بار زمینی از ترکیه، احتمال ایجاد خرابی و آسیب به مرسولات به نسبت حمل و نقل هوایی بالاتر است. البته شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس با ارائه خدمات حمل بار زمینی ، این اطمینان را به مشتریان خود خواهد داد که مرسولات را بدون مشکل و آسیبی به مقصد می رساند. همچنین، استفاده از خدمات حمل بار زمینی بهترین و کم هزینه ترین روش برای ارسال بار از ترکیه به ایران می باشد.

تجار و بازرگانان اگر سرعت و کیفیت را هنگام ارسال بار اولویت می دانند، تیم ما پیشنهاد می دهد از خدمات حمل بار هوایی استفاده کنند. در غیر این صورت، اگر تصمیم به ارسال بار از ترکیه به ایران را دارند، حمل بار زمینی انتخاب مناسبی است. أکثر محصولات وارداتی به روش زمینی به کشور ایران وارد می شوند و کارهای ترخیص آن ها انجام خواهد شد.

نحوه حمل اسباب و وسایل منزل از ترکیه به ایران

یکی از شیوه های ارسال اسباب و وسایل منزل از ترکیه به ایران روش حمل بار زمینی می باشد. ارسال بار از ترکیه به ایران با استفاده از تریلی های ترانزیت و کامیونت های مسقف انجام پذیر است. اسباب کشی به روش حمل بار زمینی از ترکیه به علت مقرون به صرفه بودن بیشتر مورد استقبال مشتریان قرار گرفته است. حمل اسباب و وسایل منزل از ترکیه به ایران به دو صورت زیر انجام می پذیرد:

ارسال بار به صورت فول تراک

یکی از روش های حمل بار زمینی از ترکیه ، ارسال بار به شیوه فول تراک است. موقعی که شخص تمایل داشته باشد، لوازم او به صورت دربست به ایران فرستاده شود می تواند این روش را انتخاب کند. روند بارگیری در این روش از حمل بار زمینی از ترکیه در مدت زمان کمتر و سرعت بیشتری صورت خواهد گرفت.

ارسال بار به صورت گروپاژ بار

در این روش اسباب و لوازم منزل به همراه بارهای دیگر در یک تریلی بارگیری و به کشور ایران فرستاده خواهد شد. از مهم ترین مزایای ارسال بار از ترکیه به ایران به صورت خرده بار می توان به هزینه پایین آن نسبت به دیگر روش ها اشاره کرد. به طور معمول مشتریان موقعی از این روش برای اسباب کشی استفاده خواهند کرد که میزان بار کمی برای ارسال دارند و ارسال بار به روش دربست صرفه اقتصادی نخواهد داشت.

اهمیت بسته بندی وسایل در ارسال بار از ترکیه به ایران

یکی از نکات مهم در ارسال بار از ترکیه به ایران شیوه بسته بندی بار است. اگر مرسولات به طور صحیح بسته ‌بندی نشوند، حتی اگر توسط بهترین شرکت‌ های حمل و نقل کالا نیز فرستاده شده باشند، باز هم امکان دارد در طول مسیر دچار آسیب شوند. بسته ‌بندی کالاها هم در روش حمل بار زمینی از ترکیه و هم در روش حمل بار هوایی، باید طوری باشد که در طول راه، تکان کمتری داشته باشد تا محموله ها آسیب نبینند.

برای ارسال بار از ترکیه به ایران وسایل فراوانی مانند کارتن، قفسه ‌های چوبی، سلفون، نایلون و … هستند که شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس پیشنهاد می دهد، از با کیفیت ‌ترین آن ها جهت بسته ‌بندی مرسولات بهتر است استفاده شود. بسته‌ بندی مواد غذایی با کالاهای دیگر تفاوت دارد و باید با دقت فراوانی انجام شود. همچنین جز مواد غذایی، بسته بندی کالاهای شکستنی نیز بسیار حائز اهمیت می باشد. در واقع برای بسته‌ بندی کالاهای شکستنی می توان از جعبه ‌های پلاستیکی و یونولیتی، جعبه‌ های چوبی و فلزی، نایلون ‌های حباب دار استفاده کرد.

با توجه به این که محصولاتی با حجم فراوان و وزن بالا دارای هزینه زیادی هستند و یکی از پر طرفدارترین محصولات برای شرکت ‌های حمل و نقل به حساب می آید، بنابراین می توان، با استفاده از بسته‌ بندی خوب و با کیفیت، از حجم ظاهری مرسولات کاسته شود؛ همچنین دقت داشت که برای ارسال بعضی از محصولات که جز کالاهای خطرناک هستند، باید از بسته بندی مختص آن ها استفاده کرد.

مطالب بیشتر :

حمل خرده بار یا گروپاژ چیست؟

در حمل بار زمینی از ترکیه سرویسی به نام گروپاژ یا حمل به صورت خرده بار وجود دارد. در این نوع ارسال بار از ترکیه به ایران به جای استفاده از کلیه گنجایش وسیله حمل بار زمینی، تنها قسمتی از آن با توجه به وزن و حجم بار اجاره می شود و مرسولات به طور مشترک با دیگر محصولات در کامیون جای داده می شوند. سرویس حمل گروپاژ نسبت به روش دربستی برای محصولات با حجم کم هزینه تر می باشد؛ ولی به زمان بیشتری برای ارسال بار از ترکیه به ایران نیاز است. بارهای نمایشگاهی بین کشور مبدأ و کشور مقصد، نمونه محصولات تجاری از شرکت‌ های گوناگون و خرید های با حجم پایین از دسته بارهای قابل حمل به صورت گروپاژ یا خرده بار هستند.

باید به این نکته دقت داشت که حمل بار زمینی از ترکیه به صورت خرده بار نیز قواعد مخصوص به خود را دارد. در روش حمل گروپاژ، بارگیری بسیاری از محصولاتی که به استاندارد اجباری نیاز دارند و خرده بار هستند، با مرسولاتی همچون قطعات الکترونیک و یا هر نوع باری که به استاندارد و یا مجوز احتیاجی ندارند کار اشتباهی می باشد. زیرا که این موضوع سبب می شود کالا تا زمان دریافت مجوز مرسولاتی که به استاندارد نیاز دارند در گمرک بماند و مجوز ترخیص بار از گمرک به آن داده نشود و این مسئله سبب افزایش مدت زمان ترخیص بار از گمرک خواهد شد.

نحوه حمل خرده بار به صورت زمینی از ترکیه

با توجه به محدودیت ها، هر مسافر می تواند تنها میزان مشخصی بار به همراه خود داشته باشد و در غیر این صورت مستلزم پرداخت جریمه ای سنگین به منظور اضافه بار داشتن است. به همین دلیل بهترین راه برای ارسال بار از ترکیه به ایران ، روش حمل فریت بار است. واژه فریت به معنای اضافه بار مسافری می باشد که به صورت تجاری جا به جا می شود. فریت و ارسال بار از ترکیه به ایران هم به روش هوایی و هم زمینی انجام پذیر است. توصیه ما برای ارسال بار از ترکیه به ایران این است که اگر حجم و وزن بار از هزار و پانصد کیلوگرم بیشتر است از روش حمل بار زمینی از ترکیه استفاده شود که صرفه اقتصادی نیز دارد. به طور کلی مراحل حمل خرده بار از ترکیه عبارت است از:

  • بسته ‌بندی مرسولات توسط مشتری یا شرکت های حمل و نقل
  • گرد آوری لیست بسته‌ بندی از بار هنگام بسته‌ بندی
  • سمپاشی جعبه ‌ها و پالت های چوبی توسط شرکت های معتبر در صورت استفاده
  • انتخاب کامیون مناسب جهت بارگیری کالا
  • انجام تشریفات گمرکی در مبدا
  • صدور بیمه نامه در صورت نیاز
  • صدور بارنامه
  • ترخیص و تحویل محموله در گمرک مقصد

بنابراین، حمل خرده بار به روش زمینی از ترکیه به طور ویژه ای توسط شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس قابل انجام است و انتقال مرسولات با پایین ترین قیمت صورت می گیرد . تیم ما با کیفیت مناسب و در عین حال پایین ترین قیمت مرسوله های سبک و سنگین را جا به جا خواهد کرد.

عوامل موثر بر هزینه های حمل بار زمینی از ترکیه

محاسبه هزینه ‌ها و بررسی تعرفه های حمل بار زمینی از ترکیه یکی از بخش های مهم فرایند ارسال بار از ترکیه به ایران به حساب می آید. عوامل گوناگونی بر هزینه ها و قیمت گذاری ‌های حمل بار زمینی از کشورهای گوناگون به خصوص کشورهای اروپایی به ایران تأثیر گذارند که بهتر است به آن ها توجه داشت. وزن و حجم مرسولات، وزن حجمی، قیمت کرایه حمل شرکت حمل و نقل و هزینه ارسال کالا از شهرهای گوناگون و مسافت مبدا و مقصد بر هزینه نهایی نقل و انتقال تاثیر فراوانی دارند. به عنوان نمونه وزن و حجم مرسوله با هزینه نهایی تاثیر مستقیم دارد و هر قدر وزن بار سنگین تر باشد، قیمت تمام شده نیز کمتر است‌.

مسیرهای حمل بار از ترکیه به ایران

همان طور که گفته شد کشور ایران در غرب هم مرز با کشور ترکیه است و به دلیل همسایگی ارسال بار از ترکیه به ایران در کوتاه ترین زمان و با حداقل هزینه قابل انجام می باشد. مدت زمان حمل بار زمینی از ترکیه به ایران با توجه به نوع بار ( فول تراک و گروپاژ ) متفاوت است. در واقع اگر بار به شکل فول تراک باشد زمان حمل معمولا پنج روز می باشد و اگر بار به شکل گروپاژ حمل شود، زمان آن بین هفت تا ده روز است.

به طور کلی برای ارسال بار از ترکیه به ایران مسیرهای نقل و انتقال متعددی وجود دارد که با توجه به نوع بار باید یکی از مسیرها را انتخاب کرد. شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس از بزرگترین شرکت‌ های فعال در حوزه حمل و نقل بین المللی می باشد که سال ها در این زمینه سابقه فعالیت دارد.

شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس با داشتن چندین مجموعه اصلی در بخش های؛ حمل و نقل هوایی، حمل دریایی، حمل جاده‌ ای، حمل ریلی و خدمات گمرکی توانسته است خدمات فراوانی را در حمل و نقل بین المللی در اختیار مشتریان خود قرار دهد و رضایت آنها را جلب کند.

مهمترین نکاتی که درباره ارسال بار از ترکیه باید بدانید

از مهم ترین نکاتی که هنگام ارسال بار از ترکیه به ایران باید دانست این است که موقع تهیه مجوزهای ارسال بار باید مدارک لازم مانند پاسپورت، ویزا و … را به همراه خود داشت. تجار و بازرگانان برای تسهیل روند حمل بار زمینی از ترکیه باید مدارکی همچون کارت بازرگانی، سند پرداخت حق گمرک، سند ترخیص، مجوز مورد نیاز جهت نقل و انتقال، فاکتورهای خرید یا پروفرما، گواهی مبدا و … را برای حمل مرسولات مورد نظر همراه خود داشته باشند. همچنین بهتر است برای آگاهی از جزییات با کارشناسان شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس مشورت کنید.

دقت داشته باشید که طبق قانون گمرک ایران، اگر ارزش محصولات از هشتاد دلار کمتر باشد، این محصول مشمول عوارض گمرکی نخواهد شد. همچنین اگر در صورت اولین سفر خود به ترکیه بخواهید به ایران کالا وارد کنید، در بعضی از موارد می توان بیش از سقف مجاز، از گمرک ایران کالا وارد کرد و نیازی به پرداخت عوارض گمرکی نخواهد داشت ولی مهر خوردن پاسپورت نشان دهنده این است که تا پایان سال دیگر نمی توان از حق معافیت استفاده کرد.

مطالب بیشتر :

قوانین و محدودیت های حمل بار زمینی

حمل بار زمینی از ترکیه به ایران در بیست و هشتم بهمن ماه سال هزار و سیصد و پنجاه و هشت در مجلس شورای اسلامی در بیست و پنج ماده و یک ضمیمه، به تائید شورای نگهبان رسید. این قوانین جهت راحت شدن ارسال بار از ترکیه به ایران برای مسافر و بار بین این دو کشور تصویب شد. طبق این قوانین هر فرد حقیقی، حقوقی ابزار نقلیه مجوز دارند مطابق با قوانین مندرج، مسافر و بار بین کشور ایران و ترکیه رد و بدل کنند. با توجه به این قوانین هر ماشین جاده‌ ای (بیشتر از هشت صندلی علاوه بر صندلی راننده) کامیون، تریلر، سرویس‌ های منظم اتوبوس، سرویس‌ های ایاب و ذهاب (تورهای گردشگری)، سرویس‌ های دربست جهانگردی و ترانزیت بین جاده این دو کشور رفت و آمد کنند.

عوارض دریافتی در حمل بار زمینی از ترکیه شامل عوارض استفاده از جاده و پل، هزینه نگهداری و مرمت و تفاوت قیمت سوخت می باشد. به طور کلی اگر وزن، ابعاد کالای وسیله نقلیه از میزان مشخص شده در قوانین حمل زمینی بیشتر باشد، مستلزم پرداخت عوارض است. مطابق ماده نه قانون ارسال بار از ترکیه به ایران به روش زمینی، هیچ وسیله نقلیه خالی ثبت شده بدون مجوز حمل بار و مسافر، حق ورود به کشور را نخواهند داشت‌.

کنوانسیون تیر چیست؟

از کنوانسیون گمرکی می توان به کنوانسیون تیر اشاره کرد که تحت نظارت و بازبینی کمیسیون اقتصادی اروپایی سازمان ملل قرار گرفته است. این کنوانسیون جهت بالا بردن سرعت حمل و نقل بین المللی مرسولات تحت پوشش کارنه به وجود آمد و موفق شد با تشکیل قوانین و مقررات حمل بار زمینی از ترکیه، بر روابط بین فرد حامل، گمرک و موسسه تضمین کننده نظارت بیشتری داشته باشد. قوانین و مقررات کنوانسیون تیر چندین بار اصلاح و تغییر پیدا کرده تا به راحتی و پر سرعت بودن ارسال بار از ترکیه به ایران کمک کرده باشد. این سیستم کل اروپا، خاورمیانه و شمال آفریقا را تحت پوشش خود قرار داده است و کشورهایی مانند کانادا، آمریکا، شیلی و اروگوئه نیز از به عنوان عضوی از این کنوانسیون قرار گرفته اند. طبق عهدنامه این کنوانسیون، به بررسی های بین گمرکی قبل از ترخیص بار نیازی نیست.

ولی باید دستورالعمل ‌هایی همچون پلمپ وسیله حمل در گمرک مبدا، استفاده از محفظه های گوناگون و بارگنج و تامین پوشش هر گونه خطری در حقوق و عوارض گمرکی را رعایت کرد.

ترخیص بار زمینی از گمرک بازرگان

گمرک بازرگان در سال هزار و سیصد و پنج افتتاح شد که همین موضوع نشان دهنده این است که ترخیص کالا از گمرک بازرگان سال هاست که انجام می شود. واقع شدن این گمرک در شهر مرزی کشور و در ارتباط بودن با کشورهای اروپایی باعث شده با روش حمل بار زمینی از ترکیه حجم ترخیص کالاهای وارداتی در این گمرک زیاد باشد و هر روز تعداد فراوانی کامیون و تریلی از مرز بازرگان بگذرند و به این گمرک وارد شوند. نکته جالب توجه این است که حتما برای ارسال بار از ترکیه به ایران و ترخیص کالا از گمرک باید تسلط کامل به قوانین آن داشت.

ترخیص کاران شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس که در این گمرک مستقر هستند، سعی دارند کلیه مرسولات وارداتی را با بالاترین سرعت و ایمنی کامل بررسی و ترخیص کنند تا اگر تاجری هم با مراحل ترخیص کالا از گمرک تسلط کافی نداشت، با مشکلات دپوی بارها و متروکه شدن بار در گمرک رو به رو نشود. به طور معمول با مشکلات نقل و انتقال کالا در گمرک بازرگان مواجه نمی شوید؛ چون ورودی های مربوط به این گمرک برای رفت و آمد وسایل حامل می باشند و حمل بار به داخل گمرک کار دشواری نخواهد بود.

شما عزیزان می توانید کلیه امور ترخیص محموله های وارداتی خود را به تیم ترخیص کار شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس بسپارید و از انجام مراحل زیر به بهترین شکل اطمینان خاطر داشته باشید. عملیات گمرکی که ترخیص کاران شرکت انجام خواهند داد به شرح زیر است:

  • ثبت سفارش بازرگانی بار در سامانه جامع تجارت ایران
  • بازرسی بار در مبدا، مقصد، قبل از حمل و صدور گواهی های بازرسی
  • فرایند تخصیص ارز لازم و حواله بانکی
  • انجام هماهنگی های لازم برای نقل و انتقال بین المللی بار
  • گرد آوری اسناد و مدارک حمل بار
  • تنظیم دور اظهاری واردات
  • أخذ شماره کوتاژ و پیگیری مراحل لازم بعد از تعیین مسیر گمرکی
  • واریز وجه و مراجعه به صندوق انبارداری
  • تحویل بار و خروج از گمرک

لیست کالاهای پرسود وارداتی از ترکیه

به طور معمول افرادی از سرویس حمل بار زمینی از ترکیه استفاده خواهند کرد که به نقل و انتقال محصولات حجیم و سنگین و مقاوم احتیاج دارند. در این شرایط اگر به سرعت بالا و محدودیت زمانی نیازی نداشته نباشد، ارسال بار از ترکیه به ایران به روش زمینی می تواند به نسبت روش های دیگر همچون حمل هوایی یا دریایی مناسب تر باشد. مواد غذایی مانند چای، قهوه، مرغ گوشت، سبزیجات، میوه و…، محصولات آرایشی و بهداشتی، کتاب، انواع داروهای مختلف، مواد شوینده، محصولات و ابزار آلات دقیق (لول گیج، فلومتر و..)، انواع شیرهای صنعتی، انواع کمپرسورها همچون کمپرسورهای سلندر پیستونی و اسکرو، لوازم آشپزخانه و تجهیزات پزشکی مانند ایمپلنت های پزشکی از جمله کالاهایی هستند که به صورت حمل بار زمینی از ترکیه جا به جا می شوند و جز کالاهای پر سود وارداتی این کشور به حساب می آیند. به طور کلی پرسود ترین کالاهای ترکیه شامل دسته های زیر می باشند.

  • کالاهای بهداشتی ( انواع صابون، کرم و محصولات مراقبت از پوست، بهداشتی دهان و دندان، ناخن، محصولات شستشو و نظافت و…)
  • کالاهای برقی ( انواع سشوار، غذاساز، لوازم پخت و پز، خرد کننده و غذا ساز، لوازم مکمل آشپزخانه، یخچال و فریزر، تهویه، سرمایش و گرمایش،لوازم یدکی خانگی برقی، چرخ خیاطی، لوازم توکار و لوازم مکمل آشپزخانه و….)
  • کالاهای نساجی (انواع لباس زنانه و مردانه، لباس زیر، کفش، کاور مبل و کوسن، سرویس حوله، روبالشی، پتو و لحاف، حوله پتویی)
  • وسایل دکوری( موکت و پادری، لوستر، پرده، ست سرویس بهداشتی، مجسمه و تندیس،لوازم تزیینی، چراغ خواب و آباژور، تابلو، قاب عکس، ملزومات پرده، کفپوش و دیوارپوش و…)
  • مواد خوراکی (قهوه، بیسکوئیت، شکلات تافی و آبنبات، آدامس و خوشبو کننده دهان، کیک و کلوچه، سس)
  • ابزار آلات صنعتی) قطعات یدکی خودرو، تجهیزات صنعتی عمومی، تجهیزات مواد غذایی و خوراکی، تجهیزات بسته بندی، لاستیک و گرانیت و کاشی)

آیا واردات کالا از ترکیه سودآور است؟

امروزه صنعت ترکیه به جایگاهی دست یافته است که هم کشور ایران و هم کشورهای همسایه قسمت هایی از اتحادیه‌ ی اروپا و ایالت متحده ‌ی آمریکا نیز به تشکیل روابط اقتصادی و واردات از ترکیه دارند. عدم دریافت ویزا برای ورود به ترکیه برای ایرانیان، کیفیت مناسب کالاهای وارداتی و قیمت پایین محصولات از علل هایی است که بستر تجارت و ارسال بار از ترکیه به ایران و دیگر کشور ها را ایجاد کرده است. هم اکنون ترکیه توانسته است جایگاه هفتم در واردات برتر اتحادیه‌ ی اروپا و جایگاه پنجم در صادرات را از آن خود کند که این مسئله گرایش به حمل بار زمینی از ترکیه را بیشتر کرده است.

امروزه در بحث واردات در صورت درست قدم برداشتن و انتخاب شرکت معتبر، می ‌توان به یکی از کسب ‌و کارهای پر چالش اما سودآور تبدیل شد. سودآوری بالای واردات باعث شده است که بعضی از افراد تازه کار به فکر ارسال بار از ترکیه به ایران با کمترین سرمایه نیز باشند تا در صورت عدم موفقیت مسیر اصلی زندگی آن ها تحت تأثیر قرار نگیرد.

محصولات ترکیه در سالیان اخیر در بین ایرانیان بسیار محبوب شده اند و به همین علت، زمانی که به کشور وارد می شوند، در کوتاه ترین زمان به فروش می رسند. قطعا این نوع محصولات سود بالایی را برای وارد کنندگان به دنبال خواهد داشت. امروزه محصولات فراوانی وارد کشور می‎ شوند که انواع پوشاک، مواد خوراکی و … از مهمترین آن ها هستند.

به دلایل بسیار زیادی ارسال بار از ترکیه به ایران افزایش پیدا کرده است. یکی از همین دلایل، فاصله کم ترکیه با ایران است. بازرگانان ایرانی با حمل بار زمینی از ترکیه، می‌ توانند خود را به بازارهای اروپایی نزدیک کنند. کشور ایران بعد از تحریم‌ های اقتصادی برای واردات قسمتی از محصولات مورد نیاز خود به طور میان بر از کشورسوم استفاده خواهد کرد که ترکیه یکی از این کشورها می باشد.

روش های حمل بار زمینی از ترکیه به ایران

همان طور که گفته شد کالاهایی که به روش حمل بار زمینی از ترکیه به ایران وارد می شوند، به دو روش خرده بار و فول تراک دسته بندی می شوند. روش خرده بار که از نامش پیداست، حجمی کمتر از یک کامیون دارد، اما روش فول تراک تمام ظرفیت یک کامیون را در بر می گیرد. به طور کلی برای ارسال بار از ترکیه به ایران به روش حمل خرده بار LTL و روش حمل فول تراک FTL گفته می شود. هزینه حمل کالا در روش‌ LTL طبق واحدی به نام CBM انجام می شود که معادل یک متر مکعب می باشد. هر دویست کیلوگرم بار معادل یک CBM حساب خواهد شد. اگر محموله بیش از دویست کیلوگرم باشد، وزن بار معادل 2CBM است. برای محاسبه روش حمل FTL نیز، هزینه کامیون دربستی به عنوان هزینه حمل بار می باشد.

به طور کلی بار خرده بار باشد یا فول تراک فرقی ندارد، شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس در کلیه مراحل حمل بار زمینی از ترکیه به ایران به مشتریان خود کمک خواهد کرد. شرکت با داشتن انبار اختصاصی در کشور ترکیه همه ی مراحل انبارداری مرسولات را انجام خواهد داد و بارها را بسته ‌بندی خواهد کرد و در گمرک ایران به به تحویل گیرنده می رساند. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره ارسال بار از ترکیه به ایران با قیمتی مناسب به سایت شرکت مراجعه کرده و از مشاوره رایگان کارشناسان کمک بگیرید.

مرزهای مشترک ایران و ترکیه جهت ارسال بار

کشور ترکیه به دلیل همسایگی با کشور جمهوری اسلامی ایران از گذشته تاکنون دارای روابط تجاری فراوانی با کشور هستند. مرز زمینی ایران و کشور ترکیه دارای دو گذرگاه مرزی از سمت غرب کشور ایران در استان آذربایجان غربی به کشور ترکیه است. گذرگاه مرزی بازرگانان که بیشتر برای حمل بار زمینی از ترکیه کاربرد دارد و گذرگاه مرزی رازی که خط آهن از آن عبور می کند و نزدیک ‌ترین راه برای رفتن به شهر وان از شهر خوی می باشد. کشور ایران و ترکیه دارای پانصد کیلومتر مرز مشترک هستند. بیشترین قسمت برای ارسال بار از ترکیه به ایران مناطق کوهستانی صعب العبور تشکیل داده است و چهار استان آغری، ایگدیر، وان و حاکاری از ترکیه با استان آذربایجان غربی کشور ایران مرز مشترک دارند.

همان طور که گفته شد همسایه بودن ایران با ترکیه و کیفیت بالای اجناس این کشور، سبب شده به یکی از قطب های مهم برای واردات بارهای گوناگون تجار و بازرگانان ایرانی تبدیل شود.

آدرس و اطلاعات تماس گمرک بازرگان

همان گونه که گفته شد شهر بازرگان از شهرهای مرزی در استان آذربایجان غربی و هم مرز کشور ترکیه است که مجاورت منطقه آزاد ماکو واقع شده است. گمرک بازرگان در یک کیلومتری شهر بازرگان جای گرفته و از مهم ترین گمرکات کشور برای ارسال بار از ترکیه به ایران به حساب می آیند. طوری که می توان گفت بیشتر کالاهایی که به صورت حمل بار زمینی از ترکیه به ایران وارد می شود از طریق این گمرک انجام می شود. نکته جالب توجه این است که این گمرک از طرف ترکیه به گمرک گوربلاغ معروف می باشد و تنها مرز گمرکی بین کشور ایران و ترکیه است که به صورت بیست و چهار ساعته به فعالیت مشغول هستند.

اطلاعات تماس گمرک بازرگان به شرح زیر می باشد:

شماره تماس : 34373204-044
شماره تماس : 34376704-044
شماره تماس : 34376774-044
همچنین آدرس گمرک بازرگان نیز استان آذربایجان ‌غربی، شهرستان ماکو، بازرگان، داخل محوطه گمرک بازرگان می باشد.

خدمات حمل بار زمینی از ترکیه توسط شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس

افرادی که می خواهند مسئولیت ارسال بار از ترکیه به ایران را به روش زمینی با اطمینان خاطر به شرکت های حمل و نقل معتبر بسپارند، باید باوظیفه های آن ها در حوزه حمل بار زمینی از ترکیه آشنایی کامل داشته باشند. شرکت‌ های معتبری مانند شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس از حاملان و وسایل نقلیه خود برای حمل و نقل استفاده خواهند کرد و همین طور جهت انجام مبادلات از وسایل حمل و نقل اجاره ‌ای بهره خواهند برد. شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس سرویس های گوناگونی در زمینه حمل بار زمینی، هوایی و دریایی ارائه می دهد و با انجام مسئولیت های مختلفی مانند عقد قرارداد و صدور بارنامه یا راهنامه، تهیه مدارک لازم برای کارنه تیر و کارنه تو پاساژ، تامین کامیون‌ های مناسب و تحویل بار از ارسال کننده به گیرنده، به راحت شدن روند جابه‌جایی مرسولات وارداتی کمک شایانی می کند.

از دیگر خدمات قابل ارائه شرکت ما می توان موارد زیر را نام برد,؛

  • داشتن شبکه حمل بار زمینی از ترکیه و دیگر کشورهای اروپایی به کشور
  • ارائه تعرفه های رقابتی و مناسب برای ارسال بار از ترکیه به ایران
  • داشتن دفتر بین المللی در چین و آلمان به منظور ارائه سرویس ‌های با کیفیت و سرعت بالا
  • دارا بودن سرویس‌ های منظم هفتگی
  • امکان حمل بار زمینی با دو روش FTL و LTL
  • مدت زمان مناسب حمل مرسوله
  • انجام امور گمرکی در مبدا و ترخیص بار از گمرک
  • دریافت مجوزهای وارداتی
  • پیگیری لحظه ای بار
  • امکان حمل محموله های خطرناک و فاسد شدنی

کلیه موارد ذکر شده تنها بخشی از خدمات و مزایای سرویس حمل بار زمینی از ترکیه و دیگر کشور های اروپایی شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس به مشتریان می باشد.

مدت زمان حمل بار زمینی از ترکیه به ایران

در رابطه با مدت زمان حمل بار زمینی، ابن مورد را در نظر داشته باشید که قطعا سرعت کمتری دارد و به زمان بیشتری جهت حمل کالا نیاز است؛ اما از آنجا که یکی از روش های متداول جهت ارسال بار از ترکیه به ایران به شمار میرود، تمام تلاش خود را در شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس کرده ایم که محموله ها را در سریع ترین زمان ممکن تحویل دهیم. برای اطلاع بیشتر از مدت زمان تقریبی حمل بار زمینی از ترکیه (10 الی 15 روز کاری)، جدول زیر به شما کمک خواهد کرد :

پرونده باز نمی شود مجوزهای پرونده را بررسی کنید تا مطمئن شوید که توسط سرور شما قابل خواندن است.

هزینه های حمل بار زمینی از ترکیه به ایران

هزینه های حمل بار زمینی از ترکیه به ایران براساس شیوه حمل کالا یعنی فول تراک محاسبه خواهند شد. قطعا وزن و حجم و ابعاد محموله تاثیر بسزایی در محاسبه هزینه ها دارد؛ اما ما میتوانیم با بهترین نرخ، این پروسه را به اتمام برسانیم. هزینه های تقریبی حمل بار زمینی از ترکیه برای روش فول تراک یا FTL از 1500 تا 1900 دلار میباشد که در جدول زیر درج کرده ایم :

پرونده باز نمی شود مجوزهای پرونده را بررسی کنید تا مطمئن شوید که توسط سرور شما قابل خواندن است.

جمع بندی

حمل بار زمینی از ترکیه یکی از متداول ترین شیوه های ارسال بار از ترکیه به ایران است که به دو صورت FTL و LTL قابل انجام می باشد. تنوع ابزار نقلیه و قابل دسترس بودن جاده‌ های زمینی علاوه بر مزیت های بی نظیر همچون پایین بودن قیمت، امکان ارائه خدمات درب به درب، رهگیری وضعیت مرسولات در طول راه و سرعت بیشتر در مقایسه بار روش حمل بار دریایی از جمله علل هایی است که بیشتر تجار و بازرگانان حمل بار زمینی را برای حمل و نقل مرسولات حجیم و سنگین خود از ترکیه بر می گزینند.

سرویس حمل بار زمینی شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس با ارائه خدمات گوناگونی در این حوزه، امکان جا به جایی با سرعت بالا و هزینه پایین تر نسبت به سایر روش ها را برای مشتریان خود به هر دو روش فول تراک و گروپاژ از همه ی کشورهای اروپایی از جمله ترکیه به ایران را فراهم کرده است. همچنین شما همراهان عزیز می ‌توانید علاوه بر خدمات حمل بار زمینی، از خدمات ترخیص کالای شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس نیز استفاده کنید و از ورود سریع و با ایمنی کامل مرسولات خود به ایران اطمینان خاطر داشته باشید. بنابراین بهتر است جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره های ویژه در خصوص ارسال بار از ترکیه به ایران، با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا راهنمایی های مورد نیاز را به شما عزیزان ارائه دهند.

در مورد حمل بار زمینی از ترکیه سوال دارید؟

در حمل زمینی باراز کشور ترکیه سرویسی به نام گروپاژ(حمل به صورت خرده بار) وجود دارد. در این روش از ارسال مرسوله به جای این که از کلیه ظرفیت وسیله نقل و انتقال استفاده شود، فقط از قسمتی از آن بسته به وزن و حجم مرسوله اجاره می شودومحموله به صورت مشترک با کالاهای دیگر درکامیون قرار داده خواهد شد. سرویس حمل گروپاژ برعکس روش فول بار برای کالاهای کم حجم کاربرد دارد و مالک بار هزینه پایین تری متحمل می شود؛ اما نسبت به روش فول بار به زمان بیشتری برای ارسال بار احتیاج خواهد داشت. بارهای نمایشگاهی بین کشور فرستنده و تحویل گیرنده، نمونه کالاهای تجاری از شرکت‌ های مختلف و خرید های با حجم کم از دسته محصولات قابل حمل به صورت گروپاژ یا خرده بار میباشد.

باید این نکته رابه یاد داشت که حمل بار زمینی از ترکیه به روش گروپاژ نیز قواعد مخصوصی دارد. در روش حمل گروپاژ، بارگیری بسیاری از محصولاتی که به استاندارد اجباری نیازدارند و خرده بارهستند، با مرسولاتی همچون قطعات الکترونیک و یاهر نوع باری که به استاندارد و یا مجوز احتیاجی ندارند کار اشتباهی میباشد چون کالا تا زمان دریافت مجوز مرسولاتی که به استاندارد نیاز دارند در گمرک میماند.

با توجه به توسعه سیستم حمل و نقل کالا، حمل بار زمینی بسیار پرطرفدار است و می‌ تواند انتخاب مناسبی برای ارسال بار از ترکیه به ایران به حساب بیاید. به طور کلی حمل زمینی بار از کشور ترکیه همچون روش ‌های دیگر دارای مزایا و معایبی است که باید پیش از آغاز فعالیت به آن ها دقت کرد. یکی از دلایل انتخاب حمل بار زمینی از ترکیه به ایران این است که هزینه تمام شده استفاده از این روش کمتر و مقرون به صرفه ‌تر از روش های دیگر می باشد و با استفاده از این شیوه امکان بارگیری کالا از درب انبار نقطه مبدأ و تخلیه آن به طور مستقیم در درب انبار نقطه مقصد ایجاد شده است و به پرداختن هزینه‌ های اضافی لزومی نیست.

همچنین قابل دسترسی به مناطقی است که نمی توان از روش های حمل بار ریلی، هوایی یا دریایی استفاده کرد. بارگیری و تخلیه بار در این روش انعطاف بیشتری دارد و به علت دارا بودن مرز مشترک و همسایگی می تواند گزینه مناسبی محسوب شود. روند تخلیه، حمل و نقل و بارگیری بار در این شیوه سرعت بالاتری دارد و همچنین فرآیند بسته بندی در این شیوه از پیچیدگی های پایین تری برخورداری دارد.

در حمل بار زمینی از کشور ترکیه در مقایسه با دیگر روش ها زمان بیشتری مورد نیاز می باشد. به طور مثال، این امکان وجود دارد ارسال زمینی باری حدود ده الی پانزده روز زمان ببرد، اما با همین مسافت، حداکثر سه تا چهار روز با روش حمل هوایی زمان خواهد برد. خطوط هوایی در مقایسه با حمل بار زمینی، از ایمن ترین و بهترین خطوط برای حمل بار به حساب می آیند و بسته بندی ها طوری می باشد که احتمال خسارت دیدن مرسوله را به کمترین حد ممکن خواهد رساند. در واقع در حمل بار زمینی از ترکیه، امکان خرابی و آسیب به محموله ها در مقایسه با حمل بار هوایی بیشتر می باشد. البته شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس با ارائه خدمات حمل و نقل زمینی، این تضمین را به مشتریان خود می دهد که کالاها را بدون دردسر و خسارت به مقصد تحویل می دهد.

همچنین، استفاده از خدمات حمل زمینی بار بهترین و ارزان ترین روش برای ارسال بار از ترکیه به ایران است . تجار و بازرگانان اگر برای ارسال بار سرعت و کیفیت را در اولویت قرار می دهند، شرکت ما خدمات حمل بار هوایی را پیشنهاد می دهد. در غیر این صورت حمل زمینی گزینه مناسبی می باشد.

افرادی که تمایل دارند مسئولیت ارسال بارازترکیه به ایران را در روش زمینی با آسودگی خاطربه شرکت های حمل و نقل معتبر واگذار کنند، بهتر است با وظایف آن ها در زمینه حمل زمینی از ترکیه آشنا شوند. شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس از حمل کنندگان و وسایل حمل و نقل خود جهت جا به جایی استفاده می کنند و برای انجام مبادلات از ابزارهای حمل و نقل اجاره ‌ای بهره مند می شوند. شرکت ما سرویس های متنوعی در زمینه حمل بار زمینی، هوایی و دریایی ارائه خواهد داد و با انجام وظیفه هایی مانند عقد قرارداد و صدور بارنامه یا راهنامه، تهیه اسناد مورد نیاز جهت کارنه تیروکارنه تو پاساژ، تامین کامیون‌ های مناسب و تحویل بار از فرستنده به گیرنده، به راحتی روند جابه‌جایی کالاهای وارداتی کمک می کند.

همچنین خدمات دیگری مانند دارا بودن شبکه حمل بار زمینی از ترکیه، ارائه تعرفه های رقابتی ومناسب برای ارسال بار از ترکیه، دارا بودن سرویس‌های منظم هفتگی، امکان حمل بار زمینی با دو روش فول بار و خرده بار،مدت زمان مناسب حمل محموله،انجام امور گمرکی در مبدا و ترخیص بار از گمرک،دریافت مجوزهای وارداتی،پیگیری لحظه ای بار وامکان حمل مرسولات خطرناک و فاسد شدنی ارائه می دهد.

کشور ترکیه به علت همسایه بودن با کشور جمهوری اسلامی ایران از قدیم الایام روابط تجاری زیادی را با کشور تجربه کرده است. مرز زمینی مشترک کشور ایران و کشور ترکیه دو گذرگاه مرزی از طرف غرب کشور ایران در استان آذربایجان غربی به کشور ترکیه دارد. برای حمل بار زمینی از ترکیه بیشتر از گذرگاه بازرگانان استفاده می شود و گذرگاه مرزی رازی نیز خط آهن  از آن گذشته و نزدیک ‌ترین مسیر برای رفتن به شهر وان از شهر خوی است. ایران با ترکیه پانصد کیلومتر مرز مشترک دارند. برای ارسال بار از ترکیه به ایران أکثراً مناطق کوهستانی صعب العبور هستند و چهار استان آغری، ایگدیر، وان و حاکاری از کشور  ترکیه با استان آذربایجان غربی کشور ایران هم مرز هستند. همان طور که گفتیم همسایگی کشور ایران با کشور ترکیه و کیفیت مناسب محصولات این کشور، باعث شده به یکی از قطب های اصلی جهت واردات محصولات گوناگون تجار و بازرگانان ایرانی مبدل شود.

برخی از شهرهای چین دارای پرواز مستقیم به ایران میباشند که همین امر سبب شده تا فرایند حمل بار هوایی از چین به ایران را با سرعت بسیار بیشتری به انجام برسانیم. شنزن، گوانجو، شانگهای و پکن از جمله شهرهایی هستند که دارای پرواز مستقیم به ایران میباشند و میتوانیم فرایند حمل بار هوایی از چین به این صورت را ظرف مدت 1 تا 3 روز کاری به انجام برسانیم. بنابراین، انتخاب چنین شهرهایی به عنوان مبدا حمل، سبب خواهد شد تا محموله شما در کوتاهترین زمان ممکن به ایران برسد. البته، دقت داشته باشید که عوامل متعددی میتوانند در مدت زمان حمل بار هوایی از چین به ایران تاثیرگذار باشند.

محموله هایی که به روش حمل بار زمینی از ترکیه به ایران ورود پیدا می کنند، به دو شیوه حمل خرده بار و فول تراک دسته بندی شده اند. روش حمل خرده بار مانند نامش، دارای حجمی کمتر از یک کامیون است، ولی شیوه حمل فول تراک کل گنجایش یک کامیون را در بر خواهد گرفت. در واقع برای ارسال بار از ترکیه به ایران به روش حمل خرده بار LTL)) و روش حمل فول تراک( FTL ) می گویند.

هزینه حمل بار در روش‌ خرده بار مطابق واحدی به نام CBM که معادل یک متر مکعب است اندازه گیری می شود. یک CBM معادل دویست کیلوگرم بار است. در صورت بیشتر از دویست کیلوگرم بودن مرسوله، وزن بار معادل 2CBM می باشد. برای برآورد هزینه روش حمل FTL نیز، هزینه ظرفیت کل کامیون به عنوان هزینه حمل بار محاسبه می شود. به طور کلی در هر دو روش، شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس در همه ی مراحل حمل بار زمینی از ترکیه به ایران همراه مشتریان خود خواهد بود. شرکت با دارا بودن انبار ویژه در کشور ترکیه کلیه مراحل انبارداری محموله ها را انجام می دهد و بارها را بسته ‌بندی می کند.

یکی از کنوانسیون های گمرکی، کنواسیون تیر است  که تحت نظارت و بازبینی کمیسیون اقتصادی اروپایی سازمان ملل می باشد. این کنوانسیون برای بالا بردن سرعت نقل و انتقالات جهانی کالاهای تحت پوشش کارنه به وجود آمد و با تشکیل قوانین و مقررات حمل زمینی بار از کشور ترکیه موفق شد، بر روی روابط بین فرد حمل کننده، گمرک و موسسه ضمانت کننده بیشتر نظارت داشته باشد.

قوانین و مقررات کنوانسیون تیر بارها اصلاح و تغییر داده شده است تا در راحتی و سرعت بالای ارسال بار از ترکیه به ایران کمکی باشد.کلیه کشورهای اروپایی، خاورمیانه و شمال آفریقا را تحت پوشش این سیستم قرار گرفته اند و کشورهایی همچون کانادا، آمریکا، شیلی و اروگوئه نیز عضوی از این کنوانسیون هستند. مطابق عهدنامه این کنوانسیون، به بررسی های بین گمرکی پیش از ترخیص بار لزومی ندارد اما باید دستورالعمل ‌هایی مانند پلمپ ابزار حمل در گمرک مبدا، استفاده از محفظه های مختلف و بارگنج و تامین پوشش همه ی خطرهای احتمالی در حقوق و عوارض گمرکی را رعایت کرد.

قوانین حمل بار زمینی از ترکیه به ایران برای تسهیل ارسال بار از ترکیه به کشور برای مسافر و بار بین  هر دو کشور به تصویب رسید. مطابق این قوانین و مقررات هر یک از افراد حقیقی، حقوقی وسایل نقل و انتقال مجوز دارند طبق قوانین درج شده، مسافر و بار بین ترکیه و کشور را جا به جا کنند. با دقت به این قوانین، یک خودرو جاده‌ ای که علاوه بر صندلی راننده هشت صندلی دیر نیز دارد، کامیون، تریلر، سرویس‌ های منظم اتوبوس، خدمات تورهای گردشگری، خدمات دربست مربوط به جهانگردی و ترانزیت بین جاده ای این دو کشور رفت و آمد نمایند.

مواردی همچون استفاده از جاده و پل، هزینه نگهداری و مرمت و تفاوت قیمت سوخت بخشی از عوارض دریافتی در حمل بار زمینی از ترکیه به حساب می آیند. در واقع در صورت بیشتر بودن وزن، ابعاد محصول وسیله حمل و نقل از میزان تعیین شده در قوانین حمل بار زمینی، باید عوارض پرداخت شود. طبق ماده نه در قانون ارسال بار از ترکیه در روش حمل و نقل زمینی، هیچ وسیله حمل و نقل خالی ثبت شده بدون دریافت مجوز حمل کالا و مسافر، اجازه ورود به کشور نخواهد داشت.

از نکات مهمی که موقع ارسال بار از ترکیه به ایران باید از آن آگاه بود این است که هنگام  آماده کردن مجوزهای ارسال بار حتما مدارک مورد نیازی همچون پاسپورت، ویزا و ... را همراه خود داشته باشید. تاجران و بازرگانان برای راحتی فرآیند حمل زمینی بار از ترکیه باید اسناد و مدارکی مانند کارت بازرگانی، سند پرداخت حق گمرک، سند ترخیص، مجوز لازم برای حمل و نقل، فاکتورهای خرید یا پروفرما، گواهی مبدا و ... را برای جا به جایی محموله مربوطه به همراه داشته باشند.

علاوه بر این بهتر است برای دریافت  جزییات از کارشناسان متخصص شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس کمک بگیرید. توجه کنید که مطابق قانون گمرک کشور ایران، در صورتی که ارزش کالاها کمتر از هشتاد دلار باشد، این کالا از عوارض گمرکی معاف است. اما اگر اولین سفر خود به کشور ترکیه را داشته اید و تمایل به واردات کالا دارید، در برخی از موارد می توان بیشتر از سقف مجاز، از گمرک کشور محصول وارد کرد و به پرداخت عوارض گمرکی نیازی نیست اما مهر خوردن پاسپورت این موضوع را نشان می دهد که تا انتهای سال از حق معافیت حق استفاده ندارد.

کشور جمهوری اسلامی ایران از سمت غرب با کشور ترکیه مرز مشترک دارد و به همین دلیل ارسال بار از ترکیه به ایران در کمترین زمان و با پایین ترین قیمت صورت می گیرد. مدت زمان حمل بار زمینی از ترکیه به ایران به روش حمل انتخاب شده ( فول تراک یا گروپاژ ) بستگی دارد. به طور کلی در صورتی که محموله به روش فول تراک حمل شود به طور معمول پنج روز زمان لازم دارد و در صورت انتخاب روش گروپاژ نیز، بین هفت تا ده روز زمان خواهد برد. بنابراین جهت ارسال بار از ترکیه به ایران انواع مسیرهای حمل و نقل وجود دارد که بسته به نوع بار باید یکی از آن ها انتخاب شود. شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس از بهترین شرکت‌ های فعال در زمینه نقل و انتقالات بین المللی می باشد که سالیان سال در این حوزه فعالیت داشته است. شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس با داشتن مجموعه های متعدد در بخش های؛ حمل بار هوایی، حمل بار دریایی، حمل بار جاده‌ ای، حمل بار ریلی و خدمات گمرکی توانسته است بهترین خدمات خود را در اختیار مشتریان قرار دهد و رضایت آن ها را دریافت کرده باشد.

5/5 - (2 امتیاز)