آشنایی-با-مشاوره-لجستیک

آشنایی با مشاوره لجستیک | اهمیت فرآیند لجستیک در صنایع و سازمان ها

اشتراک گذاری :

واتساپ
تلگرام

حمل گروپاژ از چین | مزایا، معایب و مهمترین نکات حمل

EFS در کشتیرانی / 0 تا 100 آنچه که باید بدانید

کشتی چارتری | بیان شرایط و ویژگی های کشتی چارتری

حمل بار با واگن مسقف + مشخصات فنی و نحوه حمل بار

نحوه محاسبه نرخ کرایه حمل دریایی چگونه است؟ (راهنمای کامل)

حمل کالا از بندر شیامن + مزایا و معایب حمل بار از بندر شیامن

واردات کالا از روسیه / مراحل، روش ها و مهمترین نکات

کلوزبندی بیمه باربری چیست؟ ( راهنمای 0 تا 100)

هزینه lss در حمل دریایی | راهکارهای کاهش هزینه lss

ارزیابی گمرکی + اهداف و مهمترین وظایف ارزیاب گمرک

حمل بار فله از چین / انواع بار فله در حمل و نقل دریایی از چین

مهمترین بنادر تجاری چین | دلایل اهمیت بنادر تجاری چین

حمل بار از بندر تایچنگ / مراحل حمل، روش ها و امکانات تایچنگ

حمل هوایی باتری چگونه انجام می شود؟ (راهنمای کامل)

ترانزیت فرودگاهی + تفاوت پرواز ترانزیتی، مستقیم و بدون توقف

شماره پلمپ کانتینر + انواع رنگ در پلمپ کانتینر و کاربرد آنها

ارسال بار از آفریقا | بهترین روش ارسال کدام است؟

بزرگترین بنادر کانتینری جهان (معرفی 10 مورد از مهمترین بنادر)

تفاوت لجستیک و زنجیره تامین | 0 تا 100 آنچه که باید بدانید

آشنایی با انواع بوژی کش + کاربرد آن ها در صنعت حمل و نقل

اظهارنامه اجمالی در گمرک + تفاوت آن با مانیفست

مشاور بازرگانی کیست + اهمیت آن در کسب و کارهای بین المللی

وزن خالص و ناخالص کالا + تفاوت ها و تاثیر وزن کالا بر ترخیص آن

ممنوعیت های پست درب به درب + مهم ترین نکات و قوانین

VGM در حمل و نقل + نحوه محاسبه تاییدیه وزن کانتینر

معرفی بهترین تنگه های بین المللی جهان ( راهنمای 0 تا 100)

وزن حجمی بار هوایی | اهمیت محاسبه آن در حمل و نقل

ترخیص کار گمرک کیست؟ ( چرا به آن نیاز دارید)

حمل بار با جامبوبگ چگونه انجام می شود؟ (راهنمای کامل)

انوانتر در گمرک؛ راهنمای کامل جهت موفقیت در تجارت

آنچه در این مطلب میخوانید😃

مقدمه

مشاوره لجستیک یکی از موارد بسیار مهم و دارای حائز اهمیت است که مدیران شرکت های مختلف می توانند برای کاهش هزینه های سازمانی و ادامه کار خود استفاده کنند. فرآیند لجستیک و در حالت کلی بهینه سازی و به روزرسانی سیستم لجستیک در یک سازمان و شرکت، باعث افزایش چشمگیر سودآوری و کارایی سازمان خواهد شد.

آگاهی از روش های متداول لجستیک و انواع آن ها برای هر مدیر سازمانی و تجاری ضروری است. بنابراین، اگر شما عزیزان نیاز به لجستیک دارید باید با وظایف و نقش مشاور لجستیک آشنا شوید. در این مقاله از شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس، شما را با این فرآیند آشنا می کنیم؛ پس تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

مشاوره لجستیک

آشنایی با مشاوره لجستیک

برای آشنایی بیشتر با مشاوره لجستیک بهتر است اینطور بگوییم که امروزه بسیاری از کسب و کارها و شرکت ها به طور فعال در تولید محصولات یا ارائه خدمات به صورت انبوه و خرده فروشی مشغول هستند. ویژگی مشترک فعالیت تمامی این شرکت ها ارائه خدمات یا کالا از مبدا تا مقصد است.

این انتقال نیازمند یک زیرساخت اولیه کامل از جمله وسایل حمل و نقل، سیستم انبار، سیستم رهگیری و ثبت دقیق سفارشات است که در نهایت به این کار فرآیند لجستیک می گویند. انجام لجستیک یکی از موارد بسیار مهمی است که شما حتما باید اطلاعات کافی و مناسبی از آن داشته باشید؛ اگر نیاز به دریافت مشاوره لجستیک دارید، می توانید با کارشناسان شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس در ارتباط باشید.

لجستیک چیست؟

به طور کلی لجستیک بخشی از زنجیره تامین می باشد؛ از این رو، یک مشاوره لجستیک باید دانش دقیق و کاملی از  فرآیند های مربوط به خرید، ذخیره سازی، پردازش و توزیع محصول داشته باشد و پس از شناسایی، تجزیه و تحلیل مشکلات و نقاط ضعف در هر یک از این بخش ها، برای رفع آن مشکلات برنامه ریزی کند.

مشاور لجستیک پل ارتباطی بین سازمان و مسئول هر بخش از فرآیند لجستیک است و تلاش می کند تا شرکت و سازمان را در هر زمینه به جلو ببرد و کارایی سیستمی آن را افزایش دهد. لجستیک مفهومی است دارای اهمیت زیاد که از علوم نظامی سرچشمه می گیرد و استانداردهای فعلی آن ناشی از نیاز های توسعه و توسعه صنایع نظامی است.

شرکت های مختلفی وجود دارند که در زمینه لجستیک تخصص دارند و خدمات لجستیکی را به تولیدکنندگان، خرده فروشان و سایر صنایعی که نیاز زیادی به حمل و نقل کالا دارند ارائه می کنند. برخی از این شرکت ها دارای طیف کاملی از زیرساخت های لجستیکی مانند هواپیما، کامیون، انبارها و حتی نرم افزار هستند، در حالی که برخی دیگر در یک یا دو زمینه تخصص دارند. شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس با داشتن تخصص در زمینه لجستیک، خدمات اثر بخش و موثری در این زمینه به شما عزیزان ارائه می دهد.

نقش مشاور لجستیک

همان طور که پیش تر در این مقاله گفته شد برای انجام فرآیند های مربوط به لجستیک، نیاز به مشاوره لجستیک دارید. مشاور لجستیک برای انجام فرآیند لجستیک نقش های متنوعی دارد که می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم.

  • ایجاد روابط تجاری خوب با مشتریان و تامین کنندگان
  • تعیین مقصد مواد، کالاها و تجهیزات تولیدی شرکت و یا سازمان
  • شناسایی و برقراری ارتباط با مهم ترین نیاز های مشتری
  • اطمینان از این که سیستم به درستی کار می کند تا نیاز های مشتری را برآورده کند.
  • راحت ترین و مناسب ترین روش حمل و نقل کالا را شناسایی می کند.
  • ارزیابی منظم سیستم حمل و نقل و تلاش برای بهبودی مستمر و مداوم
  • برنامه های لجستیکی را تنظیم می کند.
  • راه حل هایی برای ارزیابی داده های عملکرد شرکت و بهینه سازی عملکرد ایجاد می کند.
  • ارائه پیشنهادات دقیق و مناسب به تامین کنندگان، مشتریان و مدیریت جهت بهبود فرآیند های مربوط به لجستیک
  • مشارکت در مدیریت محصول بر اساس آخرین و جدیدترین پیشرفت ‌های تکنولوژیکی و روش ‌های مدیریت جدید
  • مدیریت موجودی و اجرای هماهنگی و برنامه ریزی برای بهینه سازی سفارشات مشتریان

نا گفته نماند یک مشاور لجستیک بر روند صحیح توزیع، حمل و نقل کالا و نحوه صحیح ایمن سازی کالا نظارت می کند. در واقع یک مدیر لجستیک مهم ترین نقش را در لجستیک و زنجیره تامین ایفا می کند. بنابراین، توصیه می شود در انجام مشاوره های لجستیک، دقت زیادی را داشته باشید.

وظایف مشاور لجستیک

مشاور در هر بخش از شرکت یا سازمان برای انجام مشاوره لجستیک، وظایفی را بر عهده دارد که برای پشت سر گذاشتن مراحل نیاز است این وظایف را به درستی انجام دهد. به طور کلی این وظایف عبارت اند از:

  • مدیریت موجودی
  • نظارت و مدیریت بودجه
  • انتخاب اپراتورها
  • مذاکره در مورد قیمت ها و قرارداد با شرکت های حمل و نقل
  • پاسخگویی به شکایات و مشکلات
  • داشتن اطلاعات درباره اخبار مربوط به شرکت های حمل و نقل، مسیرها، تعرفه ها و تغییرات  

انجام به موقع و درست وظایف فوق در فرآیند لجستیک، به مدیران شرکت ها و سازمان ها این امکان را می دهد در زمینه ذخیره سازی، خرید و پردازش بتوانند بهتر عمل کنند. شما همراهان گرامی اگر جزء مدیران شرکت هایی هستید که نیاز به دریافت مشاوره لجستیک دارید، می توانید جهت آشنایی بیشتر در این زمینه، با کارشناسان متخصص ما در شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس تماس بگیرید.

مزایای استفاده از فرآیند لجستیک

همان طور که قبل تر هم خدمت شما عزیزان توضیح دادیم، انجام فرآیند لجستیک نیاز به مشاوره لجستیک دارد که توسط مشاوران متخصص در این زمینه انجام می شود. اما قبل از دریافت مشاوره در این زمینه بهتر است با مزایایی که این فرآیند برای شما دارد آشنا شوید که شامل موارد زیر است:

  • افزایش بهره وری
  • کاهش زمان تحویل کالا و خدمات
  • افزایش سود نهایی سازمان
  • بهترین راه برای اجرای حقوق مشتری
  • کاهش موجودی مازاد کالا در انبار و افزایش ظرفیت سیستم
  • بهبود خدمات مربوط به مشتریان
  • کیفیت کار سازمان و یا شرکت ها قابل سنجش است.
  • موجودی را روزانه و با دقت اندازه گیری می کند.
  • امکان خرید مواد اولیه به صورت عمده و کاهش هزینه های تهیه
  • نسبت به شرکت های سنتی مزیت رقابتی دارند.
  • تعامل بهتری با تامین کنندگان و فروشندگان ایجاد می کند.

با توجه به این مزیت هایی که گفته شد، شما می توانید با استفاده از مشاوره لجستیک، عملکرد بهتری را در ارائه خدمات خود به مشتریان داشته باشید. همچنین می توانید کالا را به راحتی از مبدا به مقصد و به هر نقطه ای که می خواهید منتقل کنید. بنابراین کارشناسان ما در شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس، آماده ارائه خدمات و راهکار های مناسب در این زمینه هستند.

سوالات متداول

لجستیک چیست؟

لجستیک درواقع به فرآیندی گفته می شود که مدیران کسب و کارها برای تولید محصولات و یا ارائه خدمات خود به مشتریان استفاده می کنند. این فرآیند نیازمند زیرساخت مناسب است که می توانید از مشاوره لجستیک برای این کار استفاده کنید. مشاوره های مربوط به لجستیک فرآیند بسیار پیچیده ای است که حتما باید برای این کار از شرکت حمل و نقل کمک و راهنمایی دریافت کنید.

نقش یک مشاور در انجام مشاوره لجستیک چگونه است؟

نقشی که یک مشاور برای انجام فرآیند لجستیک دارد شامل ایجاد یک ارتباط خوب و موثر با مشتریان برای ارائه خدمات، برقراری ارتباط با نیاز مشتری، شناسایی مناسب ترین و راحت ترین روش حمل بار، تنظیم برنامه های لجستیکی ایجاد راه حل هایی برای ارزیابی دقیق داده ها و… می باشد.

وظایف مشاور لجستیک برای فرآیند لجستیک چیست؟

با توجه به پیچیده بودن فرآیند لجستیک، وظایفی که یک مشاور لجستیک باید داشته باشد شامل: نظارت و مدیریت بودجه، انتخاب اپراتورها، مذاکره هایی که در مورد قیمت ها انجام می شود، پاسخگویی به شکایات مشتریان، آگاهی از اخبار مربوط به حمل و نقل  کالا می باشد که باید برای انجام درست این فرآیند، این وظایف به طور صحیح و کامل انجام شود.

استفاده از فرآیند لجستیک چه مزایایی برای کسب و کار ها دارد؟

از مزیت های مشاوره لجستیک می توانیم به افزایش بهره وری، کاهش زمان تحویل، افزایش سود، کاهش موجودی مازاد کالا، بهبود خدمات، بهبود کیفیت کار، برقراری تعامل بهتر با فروشندگان اشاره کنیم که با استفاده از این مزیت ها می توانید خدمات خود را بهتر به مشتریان ارائه بدهید.

جمع بندی

اگر شما جزء مدیرانی هستید که می خواهید برای بهبود وضعیت کسب و کارتان و همچنین ارائه خدمات بهتر به مشتریان خود اقدام کنید، بهترین کار استفاده از مشاوره لجستیک است. فرآیند لجستیک، دارای مزیت های متنوعی برای مدیران شرکت ها است که در زمینه ارائه خدمات به مشتریان امکانات متنوعی را در اختیارشان قرار می دهد.

به طور کلی قبل از انجام لجستیک، باید با وظایف و نقش مشاور در این زمینه آشنا شوید که برای این کار ما به شما پیشنهاد می کنیم از شرکت حمل و نقل بین المللی که در این زمینه تخصص دارند کمک بگیرید.

شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس نیز در این زمینه راهنمایی های لازم را به شما ارائه می دهد. از این رو، کارشناسان ما آماده ارائه خدمات متنوع در زمینه لجستیک، حمل و نقل، بسته بندی بار و… به شما عزیزان هستند.

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x